Skip to content
de golfspeciaalzaak van zuid - west nederland
Accessoires

Bushnell Tour V4 Shift

Bushnell Tour V4 Shift
Bushnell Tour V4 Shift

De nieuwe Tour V4 Shift laser heeft een (simpel uit te zetten) functie die rekening houdt met hoogteverschillen (Slope Edition) zodat deze rangefinder ook legaal is bij wedstrijden en qualifyingkaarte

€ 439,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
De nieuwe Tour V4 Shift laser heeft een functie die rekening houdt met hoogteverschillen (Slope Edition), met een schuifknop simpel uitzetten zodat deze rangefinder ook legaal is bij wedstrijden en qualifyingkaarten.
Om te oefenen, als u vaak in het buitenland speelt of als uw homecourse veel hoogteverschillen heeft, kan een Rangefinder die hoogteverschillen meet handig zijn om precies te weten hoe ver het effectief speelt naar een uphilll of downhill vlag. Maar zo'n Rangefinder met Slope Edition mag u alleen in officiële ronden gebruiken als u deze functie kunt uitzetten.
Dat kan met de Tour V4 Shift, een upgrade van de Tour V4 Slope Edition uit 2016. Schuif het logo aan de zijkant naar beneden en de Shift verandert direct in een normale Tour V4 zonder hoogtemeter.
Bushnell heeft er heel slim voor gezorgd dat het Slope Edition-logo in dit geval wordt bedekt, zodat duidelijk te zien is dat de laser in zijn 'legale stand' staat.

De Tour V4 Shift is dertig procent kleiner en lichter dan zijn voorganger (de Tour V3) en berekent afstanden twee keer zo snel. Hij vergroot vijf keer, schiet razendsnel afstanden van 5 tot ruim 900 meter (375 tot de vlag) en is tot op een meter nauwkeurig.
Hij is tevens uitgerust met Jolt, een trilfunctie die laat weten dat u de vlag te pakken heeft en niet bijvoorbeeld de bomen erachter.
De ‘schiet-knop’ en de focusring zijn met één vinger te bedienen.

De Tour V4 Shift is slechts 10×7,9×4,4 cm groot, weegt nog geen 190 gram en is voorzien van een ergonomische, waterafstotende behuizing.


€ 439,00

Back to top
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.